CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


Tim Hall has done it again! He has just released the 2nd edition of "Max Power".
Rather than get into details here, I urge you to check out this announcement post.
It's a massive upgrade, and well worth checking out. -E

 

Results 1 to 11 of 11

Thread: Check Point R65 in open EA

  1. #1
    Join Date
    2005-08-29
    Location
    Upstate NY
    Posts
    2,720
    Rep Power
    16

    Default Check Point R65 in open EA

    Folks I was just got an e-mail that Enfield, Check Point R65 is available to customers with a support contract in an open EA:

    The NGX Enfield EA Program is now available in Check Point User Center under Evaluation > Early Availability.

    New features include integrated content filtering and bridge-mode gateways

  2. #2
    Join Date
    2006-11-07
    Posts
    64
    Rep Power
    13

    Default Re: Check Point R65 in open EA

    ... i wish i had anything intelligent to comment on this ... actually i can think of a question . Is there any solution out there that can dynamically feed a firewall with with a list of URLs ( web sites ) , so that the admin can configure the firewall to block access to this URLs. ? Somethink like a blastlist for URLs ?. A recommendation for an UFP ?
    Last edited by derspot; 2007-01-05 at 16:36.

  3. #3
    Join Date
    2005-08-29
    Location
    Upstate NY
    Posts
    2,720
    Rep Power
    16

    Default Re: Check Point R65 in open EA

    The content filtering is a category based feed, so the list is updated every few hours. Is that what you're looking for?

  4. #4
    Join Date
    2006-03-19
    Location
    Northern Ohio
    Posts
    1,386
    Rep Power
    14

    Default Re: Check Point R65 in open EA

    Well, it's "almost" available. I registered, I show as "registered", activated the license, and tried to download it.

    "Our apologies, the Early Availability Program you are attempting to access does
    not exist in the system or you are not entitled to access it.

    To access an Early Availability Program, please register at the User Center."

    Ray

  5. #5
    Join Date
    2006-11-07
    Posts
    64
    Rep Power
    13

    Default Re: Check Point R65 in open EA

    Quote Originally Posted by chillyjim View Post
    The content filtering is a category based feed, so the list is updated every few hours. Is that what you're looking for?
    I am just asking generally what UFP products do you use. I am not referring specifically to the new CP release.

  6. #6
    Join Date
    2006-03-19
    Location
    Northern Ohio
    Posts
    1,386
    Rep Power
    14

    Default Re: Check Point R65 in open EA

    What do you mean by "content filtering"? Inbound checking of traffic, outbound keyword blocking of emails or what?

    That phrase has always seemed to me to be way too broad in what it could cover.

    Ray

  7. #7
    Join Date
    2005-08-29
    Location
    Upstate NY
    Posts
    2,720
    Rep Power
    16

    Default Re: Check Point R65 in open EA

    So has anyone tried this yet? I'm running it in my home/lab and it seems to be mostly working (I have one open issue to debug if I get to be home long enough to debug it!)

    Just wondering what other people thught

  8. #8
    Join Date
    2006-01-25
    Location
    Americas
    Posts
    1,535
    Rep Power
    15

    Default Re: Check Point R65 in open EA

    Quote Originally Posted by chillyjim View Post
    So has anyone tried this yet? I'm running it in my home/lab and it seems to be mostly working (I have one open issue to debug if I get to be home long enough to debug it!)

    Just wondering what other people thught
    Ok so your taunting worked...it convinced me to download it and try it...I registered ok but am unable to download. I get the same error that RayPesek got. No feedback for me. :(
    Its all in the documentation.

  9. #9
    Join Date
    2006-03-19
    Location
    Northern Ohio
    Posts
    1,386
    Rep Power
    14

    Default Re: Check Point R65 in open EA

    It worked for me the next day, so I suspect there's some manual acknowledgment needed. There's no Windows SmartCenter download available yet, so I haven't been able to try it.

    Ray

  10. #10
    Join Date
    2006-01-25
    Location
    Americas
    Posts
    1,535
    Rep Power
    15

    Default Re: Check Point R65 in open EA

    It appears to be working now. Thanks for the info!
    Its all in the documentation.

  11. #11
    Join Date
    2006-03-19
    Location
    Northern Ohio
    Posts
    1,386
    Rep Power
    14

    Default Re: Check Point R65 in open EA

    I queried the EA mailing list as to when the Windows SmartCenter version would be available. I was told it will not be available from the User Center EA section, but they could provide it to me as an FTP download.

    So if you're waiting for it to show up, it won't and you'll have to request it.

    Ray

Similar Threads

  1. MIB no Check Point
    By renato_rj in forum Portuguese
    Replies: 0
    Last Post: 2009-06-15, 10:24
  2. Chicago based CSP - Check Point engineer position open
    By jweber in forum Employment/Consulting Opportunities For Check Point Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 2009-04-21, 18:17
  3. Security/Check Point Engineer positions open
    By fdarden in forum Employment/Consulting Opportunities For Check Point Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 2007-10-22, 01:58
  4. IPS in Check Point?
    By pop_alex in forum IPS Blade (Formerly SmartDefense)
    Replies: 4
    Last Post: 2006-11-24, 05:32

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •