CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


Tim Hall has done it again! He has just released the 2nd edition of "Max Power".
Rather than get into details here, I urge you to check out this announcement post.
It's a massive upgrade, and well worth checking out. -E

 

Results 1 to 14 of 14

Thread: First time configuration wizard hanged up

  1. #1
    Join Date
    2017-07-16
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default First time configuration wizard hanged up

    Hi,
    Today I got an issue with First Time COnfiguration Wizard. After ethernet interface view it is hanged out after clicking next:
    Click image for larger version. 

Name:	111.jpg 
Views:	22 
Size:	45.1 KB 
ID:	1422
    Last edited by Serjo; 3 Weeks Ago at 07:20.

  2. #2
    Join Date
    2014-09-02
    Posts
    347
    Rep Power
    10

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    What browser? Have you tried another?

    -E

  3. #3
    Join Date
    2008-07-31
    Location
    Netherlands, Europe
    Posts
    1,146
    Rep Power
    12

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    Did you change anything in that particular window? it is best NOT to do so.
    Regards, Maarten.
    Triple MDS on R77.30, MDS on R80.10, VSX, GAIA.

  4. #4
    Join Date
    2017-07-16
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    Quote Originally Posted by EricAnderson View Post
    What browser? Have you tried another?

    -E
    Yes, tried. Chrome and Mozilla Firefox (latest and 48 versions).
    Also, I've downloaded latest ISO (T5). The same issue

  5. #5
    Join Date
    2017-07-16
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    Quote Originally Posted by msjouw View Post
    Did you change anything in that particular window? it is best NOT to do so.
    No, I didn't.

  6. #6
    Join Date
    2017-07-16
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    Also, I've disabled antivirus and tried from Windows 7 IE. The same issue

  7. #7
    Join Date
    2017-07-16
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    Quote Originally Posted by EricAnderson View Post
    What browser? Have you tried another?

    -E
    Yes, I've tried Chrome (the last version), OPera and Mozilla Firefox(48.0) .

  8. #8
    Join Date
    2017-07-16
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    Quote Originally Posted by msjouw View Post
    Did you change anything in that particular window? it is best NOT to do so.
    No, I didn't

  9. #9
    Join Date
    2017-07-16
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    I don't see any errors in log:
    Jan 24 06:21:02 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: version is R77.30
    Jan 24 06:21:02 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: image_mgmt_get_version: version was get from registry major=[R77] minor=[.30]
    Jan 24 06:21:02 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: version is R77.30
    Jan 24 06:21:02 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: image_mgmt_get_version: version was get from registry major=[R77] minor=[.30]
    Jan 24 06:21:02 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: version is R77.30
    Jan 24 06:21:02 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: image_mgmt_get_version: version was get from registry major=[R77] minor=[.30]
    Jan 24 06:21:02 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: version is R77.30
    Jan 24 06:21:30 2019 gw-8bdb9d httpd2: HTTP login from 192.168.244.13 as admin
    Jan 24 06:21:30 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: admin localhost t +webuiparams:logincount:admin 4
    Jan 24 06:21:30 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: Configuration changed from localhost by user admin
    Jan 24 06:21:33 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: Configuration changed from localhost by user admin
    Jan 24 06:21:33 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: admin localhost p -# Generated by /bin/confd on Thu Jan 24 04:29:25 2019
    Jan 24 06:21:33 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: admin localhost p +# Generated by /bin/confd on Thu Jan 24 06:21:33 2019
    Jan 24 06:21:33 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: admin localhost p -webuiparams:logincount:admin 3
    Jan 24 06:21:33 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: admin localhost p +webuiparams:logincount:admin 4
    Jan 24 06:21:33 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: load_sql_config>(empty,empty)
    Jan 24 06:21:43 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: image_mgmt_get_version: version was get from registry major=[R77] minor=[.30]
    Jan 24 06:21:43 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: version is R77.30
    Jan 24 06:21:43 2019 gw-8bdb9d xpand[2831]: os is Gaia
    Last edited by Serjo; 3 Weeks Ago at 07:22.

  10. #10
    Join Date
    2007-06-04
    Posts
    3,291
    Rep Power
    16

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    What 77.30 iso did you use to build this and what machine is this as depending upon what is then may need specific R77.30 build.

  11. #11
    Join Date
    2017-07-16
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    Quote Originally Posted by mcnallym View Post
    What 77.30 iso did you use to build this and what machine is this as depending upon what is then may need specific R77.30 build.
    Check_Point_R77.30_Install_and_Upgrade_T5.Gaia
    gw-8bdb9d> show version all
    Product version Check Point Gaia R77.30
    OS build 5
    OS kernel version 2.6.18-92cp
    OS edition 32-bit
    gw-8bdb9d> show asset all
    Platform: VMware Virtual Platform
    CPU Frequency: 2710.886

    I don't know what happened. 2 days ago First Configuration Wizard was okay.

  12. #12
    Join Date
    2017-07-16
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    Tried from Ubuntu x64 Desktop. THe same issue

  13. #13
    Join Date
    2005-08-14
    Location
    Gig Harbor, WA, USA
    Posts
    2,494
    Rep Power
    16

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    Please describe the virtual hardware you allocated to your VM.
    You will see this if you do not allocate enough resources (especially disk) to your VM.
    See also: https://community.checkpoint.com/thr...mart-dashboard
    http://phoneboy.org
    Unless otherwise noted, views expressed are my own

  14. #14
    Join Date
    2017-07-16
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default Re: First time configuration wizard hanged up

    Quote Originally Posted by PhoneBoy View Post
    Please describe the virtual hardware you allocated to your VM.
    You will see this if you do not allocate enough resources (especially disk) to your VM.
    See also: https://community.checkpoint.com/thr...mart-dashboard
    It was 20GB. Set to 30 resolved issue

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 2018-09-09, 04:16
  2. Replies: 5
    Last Post: 2017-09-13, 10:58
  3. Replies: 9
    Last Post: 2013-08-13, 06:40
  4. First Time Wizard access through shows https://127.0.0.1:4434
    By kandeeban_m in forum Check Point UTM-1 Appliances
    Replies: 0
    Last Post: 2012-05-22, 02:58
  5. Time Based VPN Configuration
    By godonga in forum IPsec VPN Blade (Virtual Private Networks)
    Replies: 5
    Last Post: 2007-10-17, 03:05

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •