CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


Tim Hall has done it again! He has just released the 2nd edition of "Max Power".
Rather than get into details here, I urge you to check out this announcement post.
It's a massive upgrade, and well worth checking out. -E

 

Results 1 to 6 of 6

Thread: jumbo hot fix acc. on r80.10 on the gateway not showing after installation.

  1. #1
    Join Date
    2017-09-21
    Posts
    42
    Rep Power
    0

    Default jumbo hot fix acc. on r80.10 on the gateway not showing after installation.

    I did not see the installed jumbo hotfix on the firewall, while installing jumbox take 103 it didnt give any errors.

    Not sure why its not showing.



    > cpinfo -y all

    [IDA]
    HOTFIX_R80_10

    [CPFC]
    HOTFIX_R80_10

    [FW1]
    HOTFIX_R80_10

    FW1 build number:
    kernel: R80.10 - Build 438

    [SecurePlatform]
    No hotfixes..

    [CPinfo]
    No hotfixes..

    [PPACK]
    HOTFIX_R80_10

    [DIAG]
    HOTFIX_R80_10

    [CVPN]
    HOTFIX_R80_10

    [CPUpdates]
    BUNDLE_R80_10_JUMBO_HF Take: 103

  2. #2
    Join Date
    2011-08-02
    Location
    http://spikefishsolutions.com
    Posts
    1,630
    Rep Power
    9

    Default Re: jumbo hot fix acc. on r80.10 on the gateway not showing after installation.

    doesn't it show on that last line you pasted?

    also i think there is a command called

    installed_jumbo_take

    or something like that... that will show the take as well.

  3. #3
    Join Date
    2017-09-21
    Posts
    42
    Rep Power
    0

    Default Re: jumbo hot fix acc. on r80.10 on the gateway not showing after installation.

    You are right, the last line shows but I would have thought it would be showing under FW1 showing the Jumbo take, has it been changed on r80.10?

    [FW1]
    HOTFIX_R80_10

    FW1 build number:
    kernel: R80.10 - Build 438

  4. #4
    Join Date
    2008-07-31
    Location
    Netherlands, Europe
    Posts
    1,144
    Rep Power
    12

    Default Re: jumbo hot fix acc. on r80.10 on the gateway not showing after installation.

    This is what I get with Jumbo 112:


    This is Check Point CPinfo Build 914000182 for GAIA
    [KAV]
    HOTFIX_R80_10

    [IDA]
    HOTFIX_R80_10

    [CPFC]
    HOTFIX_R80_10
    HOTFIX_R80_10_JUMBO_HF Take: 112


    [FW1]
    HOTFIX_R80_10
    HOTFIX_R80_10_JUMBO_HF Take: 112


    FW1 build number:
    This is Check Point's software version R80.10 - Build 077
    kernel: R80.10 - Build 070


    [SecurePlatform]
    HOTFIX_R80_10_JUMBO_HF Take: 112


    [PPACK]
    HOTFIX_R80_10
    HOTFIX_R80_10_JUMBO_HF Take: 112


    [CPinfo]
    No hotfixes..


    [DIAG]
    HOTFIX_R80_10

    [CVPN]
    HOTFIX_R80_10
    HOTFIX_R80_10_JUMBO_HF Take: 112


    [CPUpdates]
    BUNDLE_R80_10_JUMBO_HF Take: 112


    [rtm]
    No hotfixes..

    I could not find one with 103 on it so quickly as we also did not install that version very much as there were a lot of issues with it. I also see that you have a later take of the build, this has a part of the jumbo built in.
    installed_jumbo_fix does not exist under R80.10 anymore (or not yet).
    Regards, Maarten.
    Triple MDS on R77.30, MDS on R80.10, VSX, GAIA.

  5. #5
    Join Date
    2017-09-21
    Posts
    42
    Rep Power
    0

    Default Re: jumbo hot fix acc. on r80.10 on the gateway not showing after installation.

    Thanks for your reply

    When we see something like - "kernel: R80.10 - Build 438 or R80.10 - Build 435" how do we know what hotfix/jumbo fix/take it already has?

  6. #6
    Join Date
    2012-08-16
    Posts
    181
    Rep Power
    7

    Default Re: jumbo hot fix acc. on r80.10 on the gateway not showing after installation.


Similar Threads

  1. Blink - Full gateway installation in 5 minutes
    By PhoneBoy in forum Check Point Release Notifications
    Replies: 8
    Last Post: 2018-05-25, 03:44
  2. R77.30 Jumbo HFA 216 not seen in installer
    By slowfood27 in forum R77.30
    Replies: 16
    Last Post: 2017-04-20, 19:59
  3. R77.30 jumbo hotfix
    By cciesec2006 in forum Miscellaneous
    Replies: 7
    Last Post: 2016-06-06, 18:14
  4. Replies: 1
    Last Post: 2013-10-08, 15:34
  5. Gateway showing as disconnected in SmartView Monitor
    By jimbul in forum Check Point SecurePlatform (SPLAT)
    Replies: 9
    Last Post: 2009-01-29, 08:13

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •