CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


Tim Hall has done it again! He has just released the 2nd edition of "Max Power".
Rather than get into details here, I urge you to check out this announcement post.
It's a massive upgrade, and well worth checking out. -E

 

Results 1 to 7 of 7

Thread: WebUI for FCW not opened

  1. #1
    Join Date
    2017-07-07
    Posts
    30
    Rep Power
    0

    Default WebUI for FCW not opened

    Hi. I just installed R80.10 on my VmWare. Install was successfull. But I can't open WebUI for first configuration. In Microsoft Edge I have error "Error Code: INET_E_RESOURCE_NOT_FOUND". On Chrome and Mozilla Firefox just white screen (after login)...
    Last edited by Serge17; 4 Weeks Ago at 11:57.
    Check Point CCSA/CCSE/CCSE+
    Cisco CCNP/CCSP

  2. #2
    Join Date
    2017-07-07
    Posts
    30
    Rep Power
    0

    Default Re: WebUI for FCW not opened

    Anybody use it with Java 8 Update 181?
    Check Point CCSA/CCSE/CCSE+
    Cisco CCNP/CCSP

  3. #3
    Join Date
    2017-07-07
    Posts
    30
    Rep Power
    0

    Default Re: WebUI for FCW not opened

    In IE on Windows 7 works correctly. Don't work on Microsoft Edge, Chrome, Opera, MF on Windows 10 x64. I don't know where is problem.
    Check Point CCSA/CCSE/CCSE+
    Cisco CCNP/CCSP

  4. #4
    Join Date
    2018-08-06
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Re: WebUI for FCW not opened

    sk121373 - Gaia Portal shows blank page after log in with Firefox 5x or Chrome 66

    either use an old version of Firefox, install jumbo hotfix or use the latest take from R80.10 install ISO

    Check Point R80.10 from Take 479
    Jumbo Hotfix Accumulator for R80.10 (R80_10_jumbo_hf) from Take 112
    Jumbo Hotfix Accumulator for R77.30 (R77_30_jumbo_hf) from take 329

  5. #5
    Join Date
    2017-07-07
    Posts
    30
    Rep Power
    0

    Default Re: WebUI for FCW not opened

    Quote Originally Posted by jvc2001 View Post
    sk121373 - Gaia Portal shows blank page after log in with Firefox 5x or Chrome 66

    either use an old version of Firefox, install jumbo hotfix or use the latest take from R80.10 install ISO

    Check Point R80.10 from Take 479
    Jumbo Hotfix Accumulator for R80.10 (R80_10_jumbo_hf) from Take 112
    Jumbo Hotfix Accumulator for R77.30 (R77_30_jumbo_hf) from take 329
    Thanks! Firefox 48 is working!
    Check Point CCSA/CCSE/CCSE+
    Cisco CCNP/CCSP

  6. #6
    Join Date
    2014-09-02
    Posts
    344
    Rep Power
    10

    Default Re: WebUI for FCW not opened

    Or just paste the following into an expert/bash shell of any Gaia device. It fixes the javascript code:

    cp /web/htdocs2/js/login.js /web/htdocs2/js/login.js.orig; sed -i 's/if( form.isValid() ){/if( form.isValid() ){\nform.el.dom.action=formAction;/' /web/htdocs2/js/login.js

    Don't even need to reboot/restart after. Just re-connect to WebUI.

    -E

  7. #7
    Join Date
    2017-07-07
    Posts
    30
    Rep Power
    0

    Default Re: WebUI for FCW not opened

    Quote Originally Posted by EricAnderson View Post
    Or just paste the following into an expert/bash shell of any Gaia device. It fixes the javascript code:

    cp /web/htdocs2/js/login.js /web/htdocs2/js/login.js.orig; sed -i 's/if( form.isValid() ){/if( form.isValid() ){\nform.el.dom.action=formAction;/' /web/htdocs2/js/login.js

    Don't even need to reboot/restart after. Just re-connect to WebUI.

    -E
    Thanks! It works too.
    Check Point CCSA/CCSE/CCSE+
    Cisco CCNP/CCSP

Similar Threads

  1. Webui not working
    By crosspopz in forum R80
    Replies: 22
    Last Post: 2017-07-07, 12:21
  2. Disable port opened on CP NGX.....security server
    By peterkycheung in forum Miscellaneous
    Replies: 8
    Last Post: 2013-07-03, 14:58
  3. Webui access
    By ultraming in forum Check Point SecurePlatform (SPLAT)
    Replies: 3
    Last Post: 2010-09-07, 14:49
  4. Smart file cannot be opened
    By JuniorMember in forum SmartDashboard
    Replies: 3
    Last Post: 2009-12-17, 00:02
  5. LEA Ports to opened for Provider-1
    By tech123 in forum Provider-1 (Multi-Domain Management)
    Replies: 3
    Last Post: 2007-11-05, 10:48

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •