CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


Tim Hall has done it yet again - That's right, the 3rd edition is here!
You can read his announcement post here.
It's a massive upgrade focusing on current versions, and well worth checking out. -E

 

Results 1 to 3 of 3

Thread: CPUSE force install?

  1. #1
    Join Date
    2011-08-02
    Location
    http://spikefishsolutions.com
    Posts
    1,657
    Rep Power
    10

    Default CPUSE force install?

    Is there a way to force the install of a jumbo hotfix via CPUSE? I have a replication setup that thinks JH $version is installed but its not. Want to re-install $version then upgrade to 309.

  2. #2
    Join Date
    2012-08-16
    Posts
    182
    Rep Power
    8

    Default Re: CPUSE force install?

    Can you edit the registry to remove it from the installer check?

  3. #3
    Join Date
    2011-08-02
    Location
    http://spikefishsolutions.com
    Posts
    1,657
    Rep Power
    10

    Default Re: CPUSE force install?

    yeah, thats what i ended up doing. Basically delete any ref of _30_JUMBO_HF. Now CPUSE will install.

    crossing fingers.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 2017-06-20, 10:00
  2. Latest CPUSE allows manipulation of Legacy CLI installed packages
    By PhoneBoy in forum Check Point Release Notifications
    Replies: 1
    Last Post: 2016-11-10, 10:14
  3. Can you check CPUSE status/progress in CLI ?
    By bhavinjbhatt in forum R77.20
    Replies: 1
    Last Post: 2015-03-14, 13:36
  4. Force Policy install, overriding warnings?
    By arnolde in forum Miscellaneous
    Replies: 8
    Last Post: 2011-09-09, 09:09
  5. Force SDL
    By Brittin_C in forum SecureClient/SecuRemote
    Replies: 1
    Last Post: 2009-12-17, 13:44

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •