CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


Tim Hall has done it again! He has just released the 2nd edition of "Max Power".
Rather than get into details here, I urge you to check out this announcement post.
It's a massive upgrade, and well worth checking out. -E

 

Results 1 to 3 of 3

Thread: smart console window too big

  1. #1
    Join Date
    2014-11-23
    Posts
    32
    Rep Power
    0

    Default smart console window too big

    I don't know if this is the right forum for this question. I find that the R80.10 smart console doesn't always fit into my screen.
    For example when I tried to fail over from one member of a firewall cluster to another I clicked "Gateways and Servers" "cluster members, edit" (in order to raise the priority of a cluster member).
    When I do this a new window opens which is very long and goes off the bottom end of the screen so you can't click OK.
    I tried simply hitting "return" but this didn't work. I tried resizing the window and fiddling around with remote desktop image resolution and screen settings but with no luck. Eventually the only way I could fail over from one cluster member to another was by shutting down one of the member's switch ports and forcing a failover.
    Just wondered if anyone else has had this issue and has found a workaround?

  2. #2
    Join Date
    2005-08-14
    Location
    Gig Harbor, WA, USA
    Posts
    2,475
    Rep Power
    16

    Default Re: smart console window too big

    http://phoneboy.org
    Unless otherwise noted, views expressed are my own

  3. #3
    Join Date
    2014-11-23
    Posts
    32
    Rep Power
    0

    Default Re: smart console window too big

    many thanks, I'll try this

Similar Threads

  1. Smart Console on Linux +Wine
    By jflemingeds in forum Miscellaneous
    Replies: 5
    Last Post: 2016-09-27, 21:03
  2. Smart Console on Ubuntu or Vmware ??
    By pat13b in forum Security Management Server (Formerly SmartCenter Server ((Formerly Management Server))
    Replies: 5
    Last Post: 2016-01-03, 13:31
  3. No Smart Console login possible after mds_restore
    By koshan in forum Installing And Upgrading
    Replies: 4
    Last Post: 2015-05-27, 09:21
  4. enable smart console
    By oharek in forum Beginner
    Replies: 4
    Last Post: 2012-09-26, 15:02
  5. SMART CONSOLE
    By fauzzi in forum SmartDashboard
    Replies: 3
    Last Post: 2010-10-31, 13:10

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •