CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


First, I hope you're all well and staying safe.
Second, I want to give a "heads up" that you should see more activity here shortly, and maybe a few cosmetic changes.
I'll post more details to the "Announcements" forum soon, so be on the lookout. -E

 

Results 1 to 3 of 3

Thread: smart console window too big

  1. #1
    Join Date
    2014-11-23
    Posts
    50
    Rep Power
    6

    Default smart console window too big

    I don't know if this is the right forum for this question. I find that the R80.10 smart console doesn't always fit into my screen.
    For example when I tried to fail over from one member of a firewall cluster to another I clicked "Gateways and Servers" "cluster members, edit" (in order to raise the priority of a cluster member).
    When I do this a new window opens which is very long and goes off the bottom end of the screen so you can't click OK.
    I tried simply hitting "return" but this didn't work. I tried resizing the window and fiddling around with remote desktop image resolution and screen settings but with no luck. Eventually the only way I could fail over from one cluster member to another was by shutting down one of the member's switch ports and forcing a failover.
    Just wondered if anyone else has had this issue and has found a workaround?

  2. #2
    Join Date
    2005-08-14
    Location
    Gig Harbor, WA, USA
    Posts
    2,499
    Rep Power
    18

    Default Re: smart console window too big

    http://phoneboy.org
    Unless otherwise noted, views expressed are my own

  3. #3
    Join Date
    2014-11-23
    Posts
    50
    Rep Power
    6

    Default Re: smart console window too big

    many thanks, I'll try this

Similar Threads

  1. Smart Console on Linux +Wine
    By jflemingeds in forum Miscellaneous
    Replies: 5
    Last Post: 2016-09-27, 21:03
  2. Smart Console on Ubuntu or Vmware ??
    By pat13b in forum Security Management Server (Formerly SmartCenter Server ((Formerly Management Server))
    Replies: 5
    Last Post: 2016-01-03, 13:31
  3. No Smart Console login possible after mds_restore
    By koshan in forum Installing And Upgrading
    Replies: 4
    Last Post: 2015-05-27, 09:21
  4. enable smart console
    By oharek in forum Beginner
    Replies: 4
    Last Post: 2012-09-26, 15:02
  5. SMART CONSOLE
    By fauzzi in forum SmartDashboard
    Replies: 3
    Last Post: 2010-10-31, 13:10

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •