CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


Tim Hall has done it yet again - That's right, the 3rd edition is here!
You can read his announcement post here.
It's a massive upgrade focusing on current versions, and well worth checking out. -E

 

Results 1 to 5 of 5

Thread: wiered r80.10 error when pushing policy

  1. #1
    Join Date
    2017-05-26
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default wiered r80.10 error when pushing policy

    Has any one come across this on r80.10 policy installation.

    When I push the policy it comes with error

    fw: no license for 'filter'
    NO sufficient licenses installed for firewall.



    Also the checkpoint firewall licence status shows N/A from smart console but smart update has the licence attached.

  2. #2
    Join Date
    2007-06-04
    Posts
    3,314
    Rep Power
    17

    Default Re: wiered r80.10 error when pushing policy

    What does cplic print show on the gateway

    Would suggest that detach and reattach the license using SmartUpdate

    Have seen similar behaviour previously with R7x software as well, and just detached and reattached the license to fix

  3. #3
    Join Date
    2006-03-08
    Location
    Lausanne
    Posts
    1,030
    Rep Power
    15

    Default Re: wiered r80.10 error when pushing policy

    it seems you do not have FW license. please post the output of "cplic print" command
    -------------

    Valeri Loukine
    CCMA, CCSM, CCSI
    http://checkpoint-master-architect.blogspot.com/

  4. #4
    Join Date
    2017-09-21
    Posts
    42
    Rep Power
    0

    Default Re: wiered r80.10 error when pushing policy

    I had similar issue and fixed by reattaching the licence.

  5. #5
    Join Date
    2016-04-06
    Location
    Germany
    Posts
    57
    Rep Power
    4

    Thumbs up Re: wiered r80.10 error when pushing policy

    Hi,

    I had a simmilar problem too, with the contract information for IPS on my Gateways

    The solution was, to go on the gateways and use the "cpconfig" tool, to fetch the License and the Contracts from the SMS.

    After that the policy installation was fine.

    BR

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 2012-01-19, 21:49
  2. Help: Error while pushing policy
    By monika_engg in forum Security Management Server (Formerly SmartCenter Server ((Formerly Management Server))
    Replies: 2
    Last Post: 2011-09-08, 23:30
  3. Issue with pushing policy in R65
    By gavvys in forum IPS Blade (Formerly SmartDefense)
    Replies: 9
    Last Post: 2008-05-05, 22:01
  4. Error pushing policy
    By parlay in forum Check Point Backup Procedures
    Replies: 8
    Last Post: 2007-11-15, 08:57
  5. Error Pushing policy to VPN-1 Edge ADSL
    By AndyB in forum Check Point UTM-1 Edge Appliances
    Replies: 1
    Last Post: 2006-09-27, 06:54

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •