CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


** Announcing the #CPUGchallenge **

I'm very happy to announce that CPUG will be hosting "The CPUG Challenge" during CPX this year.
It promises to be a fun and interesting event that will test (and maybe even expand) your knowledge of R80.10.
Whether or not you plan to attend CPX, we have something for you. Please check out this post or the CPUGchallenge.com web site for more information. -E

 

Results 1 to 6 of 6

Thread: Getting error while exporting package from R77.30.03

  1. #1
    Join Date
    2012-06-13
    Posts
    274
    Rep Power
    5

    Default Getting error while exporting package from R77.30.03

    Hi Guys,

    I am testing AntiRansomware functionality and hence setup demo R77.30.03 server with manually uploading EPS 32/64 bit client. However while exporting the packages I am getting the error as "The Package was not downloaded, make sure you are connected to server" I tried all possible solution I got to know from SK but it still fails.

    Any help would be much appreciated

  2. #2
    Join Date
    2012-06-13
    Posts
    274
    Rep Power
    5

    Default Re: Getting error while exporting package from R77.30.03

    Hi Guys,

    Any idea I tried all the possibilities but still its failing, I need to deploy the client on Windows 7 machine and have selected certain blades. Then I am trying to export the client from Deployment Tab and at the end its failing with error given in my previous thread.

  3. #3
    Join Date
    2012-08-16
    Posts
    157
    Rep Power
    5

    Default Re: Getting error while exporting package from R77.30.03

    Did you check out sk110539?

  4. #4
    Join Date
    2012-06-13
    Posts
    274
    Rep Power
    5

    Default Re: Getting error while exporting package from R77.30.03

    100 times :( and definitely this is not the issue. This is fresh installation of R77.30 and later applied HFA and installed 77.30.03. actually I am getting ready AntiRansomware POC ready and dang stuck up at Client Export issue :(

    Any other alternative available?

  5. #5
    Join Date
    2012-06-13
    Posts
    274
    Rep Power
    5

    Default Re: Getting error while exporting package from R77.30.03

    This is surprising; I tried from different console machine and that worked..I dont understand what could be the issue :(

  6. #6
    Join Date
    2009-02-13
    Posts
    87
    Rep Power
    9

    Default Re: Getting error while exporting package from R77.30.03

    Might be related to KB3033929.
    Also, the .net.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 2014-03-21, 16:42
  2. exporting CP DB to html with IPs
    By desiac in forum Miscellaneous
    Replies: 0
    Last Post: 2009-04-23, 19:24
  3. Installation Error - missing file, a bad package, or bad media
    By timwack72 in forum Installing And Upgrading
    Replies: 1
    Last Post: 2009-04-16, 12:16
  4. Exporting a ruleset
    By jmcgrady in forum Web Visualization Tool
    Replies: 6
    Last Post: 2008-10-15, 22:33
  5. Exporting from Provider-1
    By Sysreq in forum Provider-1 (Multi-Domain Management)
    Replies: 6
    Last Post: 2006-06-11, 18:11

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •