CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


I'd like to thank everyone involved for making "The CPUG Challenge" a great success.
We helped a lot of people see and learn a bit more about R80.10, while having some fun.
We will be using this success to try and bring more events to more locations soon. -E

 

Results 1 to 2 of 2

Thread: Can't connect to smartdashboard of new vSEC setup

  1. #1
    Join Date
    2007-07-03
    Posts
    30
    Rep Power
    0

    Default Can't connect to smartdashboard of new vSEC setup

    Hi,

    I selected vSEC from the marketplace and got a vSEC gateway+smartcenter up and running.
    I can connect to it with ssh and https with user admin and the password I provided in the Azure deployment wizard, but I can't connect to SmartDashboard.
    It says "Authentication to server <IP> failed".

    Did anyone try this?

    The KB article https://supportcenter.checkpoint.com...SEC#Deployment
    says you should use their template but I wonder if I will get the same problem.

    I'll try it soon though, but I was hoping this would be deployable with the Azure wizard. If it's not possible to get it working, then the marketplace description should mention this.

    Kind regards,
    J

  2. #2
    Join Date
    2017-07-19
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Re: Can't connect to smartdashboard of new vSEC setup

    Hi ,

    Try initializing the SIC on gateway . There should not be issue connecting gateway in azure though SmartDashboard.

Similar Threads

  1. Cannot connect to SmartDashboard R65
    By Quanza Engineering in forum Check Point UTM-1 Appliances
    Replies: 4
    Last Post: 2010-01-06, 11:24
  2. Can't connect to SmartDashBoard - Bug???
    By liorz66 in forum SmartDashboard
    Replies: 0
    Last Post: 2008-07-21, 05:58
  3. Can't connect to FW with SmartDashboard
    By Speedtre in forum SmartDashboard
    Replies: 16
    Last Post: 2008-01-24, 08:18
  4. Replies: 2
    Last Post: 2006-09-20, 18:53
  5. SmartDashboard can't connect to FW
    By VladimirasJ in forum SmartDashboard
    Replies: 1
    Last Post: 2005-12-13, 08:58

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •