CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


First, I hope you're all well and staying safe.
Second, I want to give a "heads up" that you should see more activity here shortly, and maybe a few cosmetic changes.
I'll post more details to the "Announcements" forum soon, so be on the lookout. -E

 

Results 1 to 1 of 1

Thread: cpwmd and cphttpd failed to start

  1. #1
    Join Date
    2011-02-24
    Posts
    20
    Rep Power
    0

    Default cpwmd and cphttpd failed to start

    Hello all,

    I have two UTM-1 appliances configured in ClusterXL HA, with locally managed Security Management Server. I have upgraded them to R75.10 and everything worked fine till today.

    Today I wanted to stop all services on one appliances, and used command "cpstop". Then I wanted to bring the services up again using "cpstart", but I got this:
    CPWMD Start: Failed to start CPWMD
    CPHTTPD Start: Failed to start CPHTTPD
    SmartPortal: Starting CPWMD
    SmartPortal: CPWMD failed to start
    SmartPortal: Starting CPHTTPD
    SmartPortal: CPHTTPD failed to start

    From that time, I am not able to connect to Smart Center Server (cannot open Smart Dashboard, Smart View Tracker,...).

    Please let me know what I can do to fix this problem.

    Thank you a lot.

    Mirela
    Last edited by mirelaqssbh; 2011-07-05 at 03:25.

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 2010-10-28, 06:04
  2. Installation failed. Reason: Load on Module failed
    By munrog in forum Mobile Access Blade (Formerly Connectra)
    Replies: 4
    Last Post: 2010-09-16, 10:15
  3. SecureClient failed to start due to an internal error
    By RRunner316 in forum SecureClient/SecuRemote
    Replies: 14
    Last Post: 2008-12-09, 23:22
  4. fwm failed to start (coredump)
    By jdesroches in forum Security Management Server (Formerly SmartCenter Server ((Formerly Management Server))
    Replies: 0
    Last Post: 2008-01-25, 09:23
  5. Problem: "SecuRemote failed to start due an internal error"
    By glengenfelder in forum Installing And Upgrading
    Replies: 3
    Last Post: 2006-06-09, 17:08

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •