CPUG: The Check Point User Group

Resources for the Check Point Community, by the Check Point Community.


Tim Hall has done it yet again - That's right, the 3rd edition is here!
You can read his announcement post here.
It's a massive upgrade focusing on current versions, and well worth checking out. -E

 

Search:

Type: Posts; User: mlebick

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    1,901

    Activating DLP Breaks All Manual NATs

    We have a client running R75.30 on SPLAT. The cluster is a pair of 4200 series CP appliances and we are struggling with an open check Point case wherein every time we activate the DLP blade, it...
  2. SmartDashboard (External) Login Displays Error (in symbols, not words)

    All:

    I am hoping someone has run into an issue similar to this since I have had a case open with Check Point for over a month and we have made no progress. Listed below are the details of the...
  3. Re: R65 HFA_30 Cluster Interface Flapping with Dell Power Connect 5548 Switches

    All:

    The client opted to replaced the Dell switches with Cisco...and magically - all of the errors stopped. We never did find the root cause of the issue but glad to say that this issues is...
  4. Re: R65 HFA_30 Cluster Interface Flapping with Dell Power Connect 5548 Switches

    These are the control logs I am seeing every 3-7 seconds. When we plug the 2 ETH10 interfaces into each other via a cross over cable - they immediately stop. So something on the Dell switch is...
  5. R65 HFA_30 Cluster Interface Flapping with Dell Power Connect 5548 Switches

    All:

    I am reaching out to find some assistance with an issue we are noting in the following environment:

    2 - Open Platform Dell Servers running R65 HFA_30 (Clustered)
    2 - Dell Power Connect...
  6. Endpoint Connect - R65 HFA50 Installation Issues

    All:

    I have been working on this issue for the last week and am hoping I can get some guidance here. This is the environment I am working in:

    1 - Cluster Pair of Nokia IP380's running R65 HFA...
  7. Replies
    3
    Views
    1,424

    HFA50 Issues on Windows 2003

    All:

    I ran into issues installing HFA50 on a standalone Windows 2003 Server (Standard SP1). The errors I received all referenced the cpprod50.dll file and SNMP services. This particular server...
  8. Replies
    5
    Views
    4,555

    Re: Is the Nokia IP350 still a viable platform?

    In my current work environment, we have 2-IP350's running R65 on IPSO 4.2 that do active/active clustering and it works very well. I'm not sure how much input or what feedback you're looking for so...
  9. Replies
    1
    Views
    2,060

    Powerchute on IPSO???

    All:

    I am looking for some documentation to see if I am able to run Powerchute's client on IPSO 4.2. In the case of a power loss, our UPS system can execute shutdown commands when the UPS gets...
  10. Replies
    4
    Views
    2,119

    Re: Cannot log into the dashboard

    I am assuming this is the SmartCenter you have upgraded? What OS is this running on? I ran into this while upgrading SmartCenter - ours is running on Win 2003. There is a registry entry that you...
  11. Thread: R55 to R65

    by mlebick
    Replies
    1
    Views
    1,358

    R55 to R65

    All:

    I would REALLY appreciate any help/info/suggestions you may have regarding this upgrade. Here is the current environment:

    Distributed environment and no IP's will be changing

    1 - R55...
  12. Replies
    1
    Views
    2,085

    QoS Interface Installation

    This may be a dumb questions but I am going to ask anyway so please bear with me. I want to verify that the interface direction (inbound or outbound) I have QoS installed on is correct. We are...
  13. Replies
    3
    Views
    1,765

    Re: High consumption of CPU - Nokia

    I had this happen a few weeks ago on a cluster of two IP350's running 3.7. Installed the latest HFA and the utilization went right back down. No rhyme or reason to why it happened. Hope this...
  14. Replies
    6
    Views
    3,286

    Re: Smart View Tracker

    I had the same issue occur. When I called into support this is a common problem after daylight savings. There is either a 12 hour or 24 hour time difference. I performed a cpstop/cpstart on our...
  15. Re: Migrating SmartCenter from Solaris 9 to Windows

    Thank you for the info. I will check out that site!!
  16. Replies
    0
    Views
    2,736

    Failed CCSA 156-210.4

    Hello Everyone. I have failed this exam twice...first time with a 66% and the second time with 68%. I have used the Sybex book as well as the Check Point Courseware to study...has anyone used...
  17. Replies
    2
    Views
    2,151

    Re: Problems Creating Virtual Link

    Yes, VPN is selected.
  18. Migrating SmartCenter from Solaris 9 to Windows

    Hello everyone. I am new to CPUG and have only been working with CP products for about one year now. I have the task of migrating our SmartCenter server over to new hardware and to a new OS. ...
  19. Replies
    2
    Views
    2,151

    Problems Creating Virtual Link

    Hello everyone. Hope maybe someone can help me out with this. I would like to setup virtual links from our corporate office to our satellite offices. When I attempt to create a new virtual link...
Results 1 to 19 of 19