PDA

View Full Version : Not able to connect Eventia Reporter...



sawant.arjun@gmail.com
2011-11-10, 23:32
Hi,

I have install Eventia suite.I am able to login Eventia Analyzer but not able to login Eventia reporter.
It gives Error" Failed to initilize communication with Event Reporter Server.Check the server is running (x.x.x.x)

I have check evconfig -- Reporter/Analyzer is enable

Thanx..

sawant.arjun@gmail.com
2011-11-24, 07:27
Any input......

serlud
2011-11-24, 08:16
Any input......

1. Your version ?
2. output of command : cpwd_admin list

sawant.arjun@gmail.com
2011-11-26, 03:26
Hi serlud,

I have change the system and again fresh installation, I'm able to logging now.
But the problem is that it gives license voilation error, though i have valid license.

Also can u tell me from where i can get firewall throughput report?
Is it possible from Eventia Reporter?


Thanx a lot for reply..

Arjun....

serlud
2011-11-26, 07:13
Hi serlud,
But the problem is that it gives license voilation error, though i have valid license.
Also can u tell me from where i can get firewall throughput report?
Is it possible from Eventia Reporter?
.


1. Create snapshot for backup purpose.
2. Provide error for Lic violation - if something like *IA not found in macro* -just ignore this error.
3. Not not sure, but for throughput report you have to : enable monitoring blade (can not recommend to use due to several self DoS bugs, performance degradations..) and in GW properties enable *throughput...*, install policy , you have to use SmartReporter (not sure for 100%).

sawant.arjun@gmail.com
2011-11-28, 01:09
Hi serlud,


Thanx...

Pls find the attached file for license error.
License is still valid.
We can get firewall throughput using SmartView Monitor, but is their any another checkpoint tool.


Thanx Once again....