PDA

View Full Version : SSH to Server



greconj
2006-04-26, 14:19
Good afternoon

I am looking for a way to access the console of splat from my workstation. I am already a GUI Client. and was wondering if I could telnet or SSH into the box.

Thank you

Joseph

kva.kva
2006-04-27, 03:24
If you have SPLAT, you can use ssh. Default, SPLAT has ssh server. And if you have another platform, you would need additional software.

Izzio
2006-04-27, 03:32
SSH should work.

If you have already installed the FW and reboot the machine then can be that the initial policy not allow you to connect to the box. In this case just try to remove it (control_bootsec -r).

Ciao
Maurizio

oliver
2006-04-27, 05:24
if you´re using a steath rule, you´ve to add a rule above it allowing ssh to your enforcement module / security gateway.

/oliver